Splňte si svůj sen o bydlení ještě letos!

Mobilní dům je skvělý způsob, jak si splnit svůj velký sen o vlastním bydlení! A toto vyjádření potvrzuje fakt, že v posledních letech rostou v České republice mobilní domy jako houby po dešti. Není se vůbec čemu divit – spojují plnohodnotné bydlení v praktickém provedení za bezkonkurenční cenu, na kterou dosáhne opravdu každý!

Jejich cena je dokonce tak nízká, že se vám vyplatí investovat do takového typu stavby i v případě, kdy nehledáte plnohodnotné celoroční bydlení, ale jen sezónní rekreační chatu. Ani tu jinde neseženete tak výhodně. Zatímco celoroční dřevostavbu můžete mít již za milión, tu nezateplenou sezónní získáte dokonce ještě levněji. A to je nabídka, která se nedá odmítnout!

key-3125904_640

Jak to vypadá uvnitř, a jak zvenčí?

Mobilheimy nejsou v České republice stále tak moc známé, jako například na západě od nás, kde jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Proto lidé stále příliš nevědí, co si mají pod takovou stavbou představit.

Zvenčí vás jistě upoutá, že se jedná o stavbu, která není pevně spojená se zemí – zkrátka nemá pevné základy. To umožňuje její přemísťování v případě potřeby, a od absence základů a základové desky se samozřejmě odvíjí i nižší cena. A navíc také odpadá povinnost stavebního povolení, přičemž platí, že i přesto můžete získat číslo popisné.

money-2724237_640

Když vstoupíte dovnitř, tak zjistíte, že vás zde žádné nepříjemné překvapení nečeká. Lidé mají často pocit, že se bude jednat o nějaký stísněný dům s omezeným vybavením, to je ovšem velký omyl. Mobilheim uvnitř od tradičního malého panelového bytu prakticky nepoznáte. Byt má obvyklé dispozice, nábytek i spotřebiče, na jaké jste zvyklí.

Vlastně je to tak, že taková stavba může jak zvenčí, tak i uvnitř vypadat vždy přesně tak, jak chcete vy. Když si nevyberete z již hotových staveb, můžete si své vysněné bydlení nechat vyrobit na míru. Nebude to trvat dlouho, za pár týdnů od objednávky se můžete stěhovat.