Hubnutí nemusí být náročné


Hubnutí? Nehledejte v něm vědu, dnes se dají ztratit přebytečná kila velmi jednoduše. Existuje celá řada účinných, i méně účinných diet. Velmi oblíbená je ketonová dieta, která vás dokáže zbavit nadbytečného tuku během několika týdnů. Stačí se řídit pokyny a dodržovat pravidla jednotlivých fází. Dieta je založena na tom, že budete konzumovat zvýšené množství proteinů, zatímco uberete na tucích a sacharidech.činka, metr a zelenina

Na co je potřeba během proteinové diety myslet? Na jaké zásady byste měli dbát, a na co byste rozhodně neměli zapomínat?

  • Pitný režim – denně vypijte alespoň 2, optimálně 3 litry vody. Zvýšený přísun vody je důležitý z toho důvodu, aby se vaše tělo detoxikovalo a mělo dostatek hydratace.
  • Pravidelnost – nastavte http://www.focus-agency.cz/nastavte-spravne-ceny-svych-produktu si jídla tak, abyste jedli prakticky každý den alespoň v přibližně stejnou dobu. Nezapomínejte na to, že pravidelnost je základ, vaše tělo si na to zvykne a hubnutí mu půjde lépe.
  • Zelenina – kromě konzumace klasických jídel nezapomínejte během dne uzobávat i zeleninu. Denně byste měli zkonzumovat ideálně okolo pět seti gramů zeleniny, a to buď k hlavním jídlům, nebo jen tak, mezi jídly. V každé fázi se liší povolené druhy zeleniny.
  • Hřešit se nevyplácí – na jedno pivo za odměnu, kostičku čokolády po náročném dni anebo brambůrky k filmu zapomeňte. Vaše tělo bude v ketóze, a každá tato neřest by vás z ketózy okamžitě vyhodila, a vy byste mohli začínat nanovo, což určitě nechcete.

čokoláda v bagetě
Jednoduchá příprava jídla
Mezi nejčastější výmluvy patří to, že člověk nemá čas na přípravu jídla a jeho vaření. To jsou však jen pouhé výmluvy, protože u ketonové diety je čas na přípravu jídla naprosto minimální. Můžete si zakoupit předem připravené směsi, které snadno zpracujete do chutného, teplého a vyváženého pokrmu, který vám pomůže jít za vašim cílem.